VIDEO: FLATSPOT 1 YEAR ANNIVERSARY

Afgelopen vrijdag was het feest van ons éénjarig bestaan. We hadden leuke wedstrijden georganiseerd, maar daarnaast brachten we ook ons eerste papieren magazine uit. Alsof dat nog niet genoeg was, brachten we ook onze eerste batch shirts uit. Hoogstpersoonlijk door Rob zelf geprint. Hoe dan ook. We willen graag onze sponsors bedanken voor het voorzien van een shitload aan prijzen. Bijna iedereen ging wel met iets naar huis op pakjesavond. Thanks Vans, Krux, Z-Flex, Shake Junt, Butter Goods en Ricta. Zie onze fantastische avond in ons videoverslag ‘Out of Focus’.

bob-zevenbergen-flatspot-1-year-anniversary-skatepark-utrecht
Bob Zevenbergen en ‘look-a-like’

Meer Flatspot events:
Video: Een Weekend Far ‘n High Met Flatspothollandhouse

Video: Simple Session 2014 Aftermovie
Video: Flatspots, Beers & Ollies Contest
Foto’s: Flatspots, Beers & Ollies Contest

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

X