HET BESTE VAN 2014: MINUTE MAN

Met nog een paar dagen te gaan voordat we aan 2015 gaan beginnen, is het tijd om terug te blikken naar ons eerste jaar. Deze keer gaan we kijken welke Minute Man het best bekeken is. Welke video vind jij dat de meest succesvolle Minute Man van het jaar was? Plaats je antwoord in de comments.


5: Pascal Moelaert in Skatepark Utrecht
Pascal plaatst zich op plek 5 van alle Minute Mannen. Van de 24 edits die we dit jaar hebben gemaakt, weet Pascal geheel verdienstelijk zich op de vijfde plek te settelen.


4: Jelle Maatman in Skatepark Utrecht
Dat 2014 wel het jaar is geweest van Jelle Maatman, dat mag dan echt wel duidelijk zijn. Wij denken dat Jelle misschien ook wel de meeste items op Flatspot heeft gehad. Maar de allereerste Minute Man die wij maakten is tevens ook terecht gekomen in de top 5 voor 2014. Glashard skaten zoals wij het graag zien.


3: Lex van der Does in Skatepark Utrecht
Ook Lex van der Does wist zich in 2014 goed in the picture te skaten. Zijn aparte style van skaten, zijn grote mond, de vele wedstrijden waar hij plezier en goed skaten met elkaar combineerde zorgde er allemaal voor dat we hem eens snel moesten uitnodigen voor een Minute Man. Wij zijn benieuwd wat 2015 voor deze boy gaat brengen.


2: Bart Buikman in Skatepark Utrecht
Bart Buikman skate het laatste jaar zeer goed op de verschillende wedstrijden hier in Nederland. Tijdens het NK wist hij zich zelfs als eerste te kwalificeren! Genoeg reden om hem uit te nodigen voor een Minute Man dus. Bart weet zich hiermee op een tweede plek te settelen.


1: Job van der Linden in Skatepark Utrecht
Misschien wel geheel onverwacht, maar de Minute Man met de meeste views is deze van Job van der Linden. Ongelofelijk om te zien hoe Job, na lange tijd niet meer te hebben geskate, op het board weer stapt en het skatepark aan gort heeft geskate. Skateschoenen… Fuck it! Een skateboard… We zien wel wat er is om iets bij elkaar te zetten om op te skaten! Wij vinden het altijd sick om met Job weer eens op pad te gaan, want je beleeft altijd wel weer wat.

De nummer 1 is bekend. Maar welke Minute Man vond jij nou de beste? Wat zijn de keuzes? Hieronder staan ze allemaal achter elkaar in een playlist. Plaats jouw favoriet in de commentbox hieronder.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL