VIDEO: DEATHWISH DOOMSDAYNIGHT SKATELAND ROTTERDAM

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eerder heb je al de fotoserie kunnen zien uit Utrecht van de Deathwish Doomsdaynights. Vandaag kan je kijken naar de video in Skateland Rotterdam. Er waren niet heel veel mensen afgekomen op de skatenight, maar de mensen die er wel waren, maakten het extra gezellig. Er werd hard geskatete. Vooral Wouter de Jong was hard aan het knallen en viel daardoor in de prijzen. Naast Wouter pakte ook Redouan Elallali een ‘Best Trick’ door hard te vliegen over de doodskist. Bekijk hier de video van de avond.

prijsuitreiking-deathwish-doomsdaynight-skateland-rotterdam-wouter-redouan
Winnaars Redouan Elallali (links) en Wouter de Jong (rechts)

prijsuitreiking-deathwish-doomsdaynight-skateland-rotterdam
Verder werden er prijzen uitgedeeld aan de meest hard shreddende kids.

 

LATEST POSTS

Flatspot Magazine