NIELS GELTINK 360 FLIP IN ENSCHEDE

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

We waren laatst in Enschede om daar de spots af te gaan. De locals lieten ons behoorlijk wat sicke spots zien, zo ook deze gap. Niels stond er maar een beetje bij op zijn chill-schoenen, geen board bij zich. Maar na een paar aanmoedigingen van Kees en ons, werden de schoenen gewisseld en een board geleend om ook deze gap te skaten. Nog net voordat de eerste druppels vielen maakte hij deze 360 flip. Daarna had Kees nog een mooie omschrijving voor Niels.

Kees: Als klein kut ventje op het stationsplein aankomen en alleen maar hammers proberen, maar niets landen. Hard op je bek gaan, dat was ook vet. Dat was Niels en zo is hij nog steeds. Tegenwoordig doet hij precies hetzelfde, maar nu land hij wel zijn tricks.

Meer Enschede:
A Beer With: Bert Roeterdink in Skatepark de Fabriek
A Beer With: Niek Zandstra in Skatepark de Fabriek
A Beer With: Leon Wolters in Skatepark de Fabriek
A Beer With: Rob Maatman in Skatepark de Fabriek

Niels-Geltink-360flip
Niels Geltink, 360 flip / foto: Rob Rouleaux

LATEST POSTS

Flatspot Magazine