WIN FLATSPOT ROOKIE AWARDS BIJ TEENAGE RIOT

Nog een paar weken en dan is het weer tijd voor de Teenage Riot in Rotterdam. Vorig jaar was de wedstrijd een groot succes en dit jaar pakt het nog groter uit. Naast de street contest is er dit jaar de miniramp contest en zijn er net als vorig jaar weer free goodies alle deelnemers. Ook wij hebben ons dit jaar toegevoegd bij deze sicke kids contest. Wij gaan tijdens deze dag opzoek naar zes riders waarvan wij denken dat ze een boost nodig hebben. Deze kids winnen een Flatspot Rookie Award en worden uitgenodigd voor een exclusieve filmdag in Skateland Rotterdam.

Meer info over de Teenage Riot binnenkort op Flatspot

Info Teenage Riot Rotterdam 2014:
Datum: Zondag 19 Oktober
Tijd: Vanaf 10:00
Kosten: Deelname = gratis. Entree Skateland = €5,50

Meer info: 
Teenage Riot Facebook Pagina

Meer events:
Bekijk ze in onze evenementen kalender

Teenage-riot-2014-front

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

15dec18:0023:00Skullcandy X Burnside X-Mas Miniramp Jam

16decAll DayNK Skateboarden Junioren 2023

30decAll DayOpen Belgian Championship