FOTO’S: LAKAI PRO’S IN NEDERLAND

Afgelopen zondag kwam het Lakai team naar Nederland voor de Lakai ‘Picture me Eurollin’ tour. Wij troffen de boys voor het hotel waar we meteen op weg gingen naar een street-spot. Sylvain probeerde op de bekende quarter spot bij het museumkwartier een pivot frontside shuvit out te maken, maar we moesten al snel vertrekken voor de Signing waardoor hij de trick niet kon afmaken. Bij Skatestore Rotterdam stonden de kids te wachten tot hun helden kwamen om op de foto te gaan en een handtekeningen te bemachtigen. Nadat iedereen deze had werd het tijd om snel weer terug te gaan naar de spot, want Sylvain wilde hoe dan ook de trick nog snel even landen. En natuurlijk maakte hij de trick, waarna hij tegen ons zei dat hij een gebroken teen had.. Dat is nog eens dedication. Was je er niet bij? geen probleem, wij hebben de foto’s.

Sylvain Tognelli Pivot frontside shuvit.

Stevie Perez frontside flip

Bekijk ook:
Video: Flip demo in Rotterdam
Video: Flip team over nummers fixen in Rotterdam

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL