FOTO’S EN VIDEO ANTWERPEN SKATE CONTEST

Dat er in België goed gefeest kan worden wisten we allang. En dat er ook een hoop goede skaters zijn, is ook al bekend bij ons. Combineer deze twee dingen en je hebt de Antwerpen Skate Contest. Dit jaar keerde het event terug naar het stadspark van Antwerpen. Deze werd omgetoverd tot een arena waar de bloeddorstige skaters weer de ene harde trick na de andere deden. Met een berg aan andere evenementen in Nederland, waren de Hollanders ver te zoeken. Oke.. oke.. Natuurlijk waren Bart Buikman en Shajen Willems aanwezig, maar het konden er meer zijn.. Dat betekende dus wel dat het prijzengeld zo goed als helemaal in België bleef.

Dit jaar werd ook voor een nieuw concept gekozen. In plaats van losse runs, werden er vier obstakels uitgekozen waar een best trick op werd gehouden. De beste vijf van elke obstakel kregen prijzen. Natuurlijk waren wij aanwezig om de sfeer te proeven en verslag te doen. Helaas moeten we jullie wel de uitslag schuldig blijven omdat ie verloren is gegaan tijdens het bieren.. In ieder geval heeft Shajen cash gewonnen en wist Kevin Tshala twee keer de eerste plek te pakken.

ASC-2014-Jonathan-Thijs-Varial-Heelflip-Backside-lipslide

ASC-2014-Axel-Cruysberghs-Crazygrind

ASC-2014-Jonathan-Vlerick-Bs360kickflip

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL

11augAll DayRed Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL