SKATEBOARD KUNST MET ‘THE LB PROJECT’

Een tijdje geleden nam Lucas Beaufort contact met ons op. Wellicht ken je deze jongen al, want hij is diegene die alle covers van bestaande magazines beschilderd met allerlei poppetjes. Hij is nu bezig met een kunstproject wat door heel Europa gaat reizen om alle skateboarders, skateshops, media en kunstliefhebbers samen te brengen. Dit kunnen we alleen maar steunen, want elke manier om gezellig weer bij elkaar te komen om samen een potje bier te drinken, vinden wij een top idee.

Afgelopen juni is het project van start gegaan in Berlijn. Hier kregen we een voorproefje van het idee. Met internationale kunstenaars als: Todd Bratrud, Michael Sieben, Mark Foster, Kid Creature, Mike Kershnar, Chad Eaton, Jeremyville, Jeremy Fish, B B Bastidas, Funeral French en Lucas Beaufort zelf weten we zeker dat er vette shit gemaakt gaat worden.

In totaal zullen er 54 skateboards gemaakt gaan worden. De helft ervan kan gewonnen worden door je in te schrijven bij het project op the-lbproject.com. De andere helft wordt gedoneerd aan het Skateistan Project om hun strijd te steunen in Cambodja en Afghanistan.

Zoals al gezegd.. de expo gaat reizen door Europa en zal ook Nederland aan doen.

Copenhagen – Streetmachine: 13 tot 27 september 2014.
Barcelona – FTC: 22 november tot 6 december 2014.
Parijs – Point Ephemere: 13 tot 25 januari 2015.
Amsterdam – Ben-G: 14 tot 28 maart 2015
London – Parlour: 23 mei tot 6 juni 2015

Om op de hoogte te blijven van het gehele project, dan kan je natuurlijk Flatspot in de gaten houden. Maar je kunt ook de officiële website eens checken.

LBprojectBerlinV2

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL