FOTO’S: HOUSE OF VANS PRE-OPENING

Vans nodigde ons uit voor de pre-opening van het nieuwe House of Vans in hartje Londen. Een zeer exclusief en ééndaags reisje naar Londen, dat slaan we niet af. Afgelopen donderdag vertrokken we vroeg naar de Engelse hoofdstad. Vans had voor deze dag een goed programma georganiseerd. We begonnen met een boottrip over de Theems, lekkere muziek van de nieuwste Vans teamrider en DJ Rob Smith en bekende rijders als Chima Ferguson en Nederlands trots Daan van der Linden.

Maar goed, we nemen aan dat jullie niet zitten te wachten op een of ander verhaal over een bootreisje over de Theems. We kwamen om het House of Vans te bekijken en te onderzoeken wat de toekomstplannen zijn. We werden goed verzorgd, muzikaal maar ook qua drankjes was het goed geregeld. Dinosaur Jr. ingevlogen, maar ook Public Enemy, die beide een knaller van een show neer zetten. Het geluid stond hard, zo hard dat we nu nog de ruis horen, maar dat mocht de pret allemaal niet drukken.

In de tussentijd kan je een klein kijkje nemen met de foto’s, binnenkort kan je ook de Out of Focus verwachten.

Lees hier meer info over House Of Vans

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

06apr14:0023:00Belgie VS Nederland 2024

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL