JUSTIN WAGENER WINT RED BULL SKATE ARCADE

Justin Wagener is de winnaar geworden van de Nederlandse Red Bull Skate Arcade. Qua puntenaantal eindigde Justin Wagener en Woody Hoogendijk op het zelfde puntenaantal, maar de jury heeft bepaald dat Justin Nederland dit jaar mag vertegenwoordigen tijdens de world finals in Barcelona.

Toevallig kwamen we Justin deze week dagelijks tegen tijdens de Bright in Berlijn en hij liet ons weten dat hij hij erg stoked is om naar Barcelona te gaan. Wij gaan met Justin mee naar Spanje om een uitgebreid verslag te maken van de finale.

Bekijk hier alle posts over Red Bull Skate Arcade

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL

11augAll DayRed Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL