BAS JANSSEN FRONTSIDE FLIP IN HOOFDDORP

Kort geleden is Bas papa geworden van een prachtige zoon genaamd Mik. Wij dachten dat Bas nu minder op het board te vinden zou zijn, maar niets is minder waar. Het lijkt wel alsof hij er weer helemaal voor gaat. We spraken af om eens wat foto’s te gaan maken en zoals het gaat met Bas, niets is te gek. Oh weet je nog een spotje in Hoofddorp? Ja joh, dan rijden we daar toch meteen ff heen. Euh… oke, let’s go! En voor we het wisten zaten we in de auto. Tien minuten later hadden we deze frontside flip in de pocket.

Meer wallpapers vind je hier

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

06apr14:0023:00Belgie VS Nederland 2024

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL