ZATERDAG: OPENING CONSPROJECT PARK IN AMSTERDAM

Kom jij aanstaande zaterdag naar de opening van het CONSProject skatepark bij de Tanker in Amsterdam-Noord? Deze week wordt er nog hard aan het park gewerkt om alles piekfijn in orde te hebben voor de opening van zaterdag avond. Om 19:00 is skateboardend Nederland uitgenodigd het park te komen skaten onder het genot van bier & pizza en lekker muziek. 

Naast de opening van het park wordt ook het magazine die gemaakt is tijdens project gereleased en zijn CONS riders Ben Raemers, Felipe Bartolome en David Stenstrom erbij om het park te skaten en zijn er live optredens van The Bots and Los Rakas.

Info opening park CONS Project Amsterdam:
Datum: Zaterdag 21 Juni
Tijd: 19:00 – 01:00
Locatie: De Tanker, Leeuwarderweg 15, Amsterdam Noord
Kosten: Gratis

Meer info:
CONS Project Amsterdam Facebook pagina

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

02decAll DayBattle of Brugges

15dec18:0023:00Skullcandy X Burnside X-Mas Miniramp Jam

30decAll DayOpen Belgian Championship