RED BULL SKATE ARCADE LEVEL 6 IS GEWONNEN DOOR..

Thiemen Zwalve uit Dordrecht wint het zesde level van Red Bull Skate Arcade. In dit level wordt je uitgedaagd een line neer te zetten met een Smith en een Nosegrind. Met een lekkere line in Skatepark Den Bosch weet Thiemen de weekwinnaar te worden. Hiermee wint hij een Toy Machine deck.

Wil jij net als Thiemen kans maken op één van de weekprijzen en automatisch mee strijden om de finaleplek in Barcelona? Dat kan! Meld je dan snel aan en start aan je inhaalrace voor de weekprijzen. De Nederlandse overall winnaar wordt na de 8 level gekozen door de jury. Deze winnaar wint de finaleplek in Barcelona waar hij kans maakt op een skate trip naar Californië.

Lees hier alle info over Red Bull Skate Arcade en meld je aan!

Level 7 – Kickflip backside Tailslide:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL

11augAll DayRed Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL