RED BULL SKATE ARCADE, JUSTIN WAGENER OF WOODY HOOGENDIJK?

Vandaag is het laatste level van Red Bull Skate Arcade geopend. In totaal zijn er 8 levels. De rijder die alle levels het beste doorloopt gaat door naar de world final in Barcelona waar hij Nederland mag vertegenwoordigen in de internationale finale. Op het moment lopen Woody Hoogendijk en Justin Wagener kop aan kop in de strijd. 

Weekwinnaar level 7:
Karel Janssens wint level 7 van Red Bull Skate Arcade. Woody Hoongendijk en Justin Wagener scoorde meer punten bij dit level, doordat zij de weekprijs al eerder hebben gewonnen schuift de prijs door naar Karel Janssens.

Website:
Redbullskatearcade.nl

Level 8 – Bigspin boardslide:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL

11augAll DayRed Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL