PERSIAN RUGS EXPO BIJ POP TRADING

Afgelopen vrijdag zaten we weer in Amsterdam voor de James Edson’s photo exhibition ”Persian Rugs”. De winkel was omgetoverd tot een expo-ruimte en een muur vol met vette foto’s over het leven op en naast het board wat James de afgelopen twee jaar heeft meegemaakt. Foto’s van o.a Chewy Cannon, Lucien Clarke, Rory Milanes, Charlie Young, Blondey McCoy en nog meer zorgde voor flink wat kijkplezier. Ook hier was er weer genoeg bier en was de straat voor de shop weer een gezellig. En daarna met z’n allen de kroeg in voetbal kijken… en wat deed Nederland het goed tegen de Spanjaarden. 5-1!

Vandaag Pop North!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

27jul14:0020:00Monster Tour – ROTTERDAM

11aug13:0020:00Red Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL