DEW TOUR AM SERIES IN AMSTERDAM!

Dew Tour komt naar Europa! Op zondag 31 augustus zal het eerste Dew Tour evenement buiten Amerika plaatsvinden op het Museumplein in Amsterdam. Zo’n 100 skateboarders gaan de strijd met elkaar aan op deze eendaagse skateboard wedstrijd waar gestreden zal worden om een VIP reis naar de Dew Tour Toyota Championship in Brooklyn, New York. 

Onder andere Mountain Dew riders Keelan Dadd, Theotis Beasley en Boo Johnson kun je tegen het lijf lopen op het Museumplein dit weekend. Zij laten hun beste tricks zien tijdens spectaculaire demo’s en is er een handtekeningen sessie. Er worden on-the-spot prijzen uitgereikt, er zijn DJ’s en is er een concert na afloop van de wedstrijd.

Meedoen aan de wedstrijd?
Om mee te kunnen doen aan de Dew Tour AM Series moet je jezelf kwalificeren tijdens de Dew Tour Bootcamps welke deze zomer zullen plaatsvinden in Nederland, Denemarken, Zweden en Tsjechië. De winnaars van deze stops sturen hun winnaars naar Amsterdam om mee te doen aan de wedstrijd. In Nederland wordt op 5 juni de eerste Bootcamp gehouden. Het zal gaan om een best trick contest gaan (meer info volgt snel). De laatste Bootcamp vindt plaats op 30 augustus op het Museumplein in Amsterdam.

Win tickets naar Dew Tour in Amerika:
De winnaars van de AM series, welke alléén toegankelijk zijn voor Europese skaters wint twee VIP tickets naar New York om daar op 20 en 21 september als VIP de Dew Tour Toyota City Championships in Brooklyn bij te wonen. Daarnaast bezoeken zij verschillende wedstrijden in het House of Vans in Brooklyn!

Hou Flatspot in de gaten voor meer info over de Dew Tour Bootcamps.

Bekijk ook:
Maatman broers winnen tickets naar Dew Tour in Amerika
Video: Burnside Dew Tour Skate Night

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL