VRIJDAG: WIN TICKETS NAAR DEW TOUR IN AMERIKA TIJDENS BURNSIDE SKATE NIGHT

Aanstaande vrijdag is het zo ver: de Burnside Skate Night waarbij je kans maakt op een reis naar de Dew Tour in Amerika. Samen met Mountain Dew geven we twee tickets weg. Één tijdens de best trick van de Flatspot Stair en één gaat er naar de beste skater van de avond. De winnaars gaan van 24 t/m 30 juni naar Amerika om daar te schieten voor een Flatspot interview en vervolgens als VIP’s te chillen bij de Dew Tour in Ocean City.

Burnside Skate Night:
Datum: Vrijdag 30 mei
Tijd: 19:00 – 23:00
Entree: €5 – Gratis deelname wedstrijd

Hoe kun je winnen:
– 1 Ticket* voor winnaar best tick van Flatspot Stair
– 1 Ticket* Ripper of the night

* 1 Ticket = Retourvlucht van Schiphol naar Dew Tour in Ocean City USA inclusief hotel gedurende de trip en VIP ticket voor Dew Tour. Bijkomende kosten zijn voor eigen rekening.

Dew Tour trip naar Ocean City, Maryland USA:
Win je één van de tickets dan ga je samen met Flatspot mee naar de Dew Tour in Ocean City. Je vliegt dan in de laatste week van juni samen met Flatspot en de andere winnaar van de Skate Night naar Amerika. Je krijgt daar een VIP ticket voor de Dew Tour zodat je optimaal kunt genieten van de wedstrijd met riders als Paul Rodriguez en Sean Malto. Is de Dew Tour voorbij dan mag je zelf aan het werk om foto’s en video’s te maken voor je Flatspot interview.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

06apr14:0023:00Belgie VS Nederland 2024

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL