MIKE MEEKEL WINT RED BULL SKATE ARCADE LEVEL 5

Ondertussen is Red Bull Skate Arcade al weer aangekomen bij level 6. Als extraatje is er voor de persoon die in de eerste uploadweek van het nieuwe level een speciale weekprijs. Justin Wagener en Douwe Macare wisten meer punten te scoren bij dit level, maar omdat de weekprijs maar één keer gewonnen kan worden per persoon schuift de prijs in dit geval door naar nummer 3: Mike Meekel.

Wil jij net als Mike kans maken op één van de weekprijzen en automatisch mee strijden om de finaleplek in Barcelona? Dat kan! Meld je dan snel aan en start aan je inhaalrace voor de weekprijzen. De Nederlandse overall winnaar wordt na de 8 level gekozen door de jury. Deze winnaar wint de finaleplek in Barcelona waar hij kans maakt op een skate trip naar Californië.

Lees hier alle info over Red Bull Skate Arcade en meld je aan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

06apr14:0023:00Belgie VS Nederland 2024

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL