JUSTIN WAGENER WINT LEVEL 3 SKATE ARCADE

Level drie van Red Bull Skate Arcade is gewonnen door Justin Wagener. Qua punten komt Douwe Macare als eerste uit de bus, maar omdat hij vorige week al heeft gewonnen heeft besluit de jury de weekprijs door te schuiven naar nummer twee, Justin Wagener. Hiermee wint justin de weekprijs. Een Toy Machine deck. Wil jij net als Justin kan maken op de weekprijs?

Wil jij net als Justin kans maken op één van de weekprijzen en automatisch mee strijden om de finaleplek in Barcelona?
Dat kan! Meld je dan snel aan en start aan je inhaalrace voor de weekprijzen. De Nederlandse overall winnaar wordt na de 8 level gekozen door de jury. Deze winnaar wint de finaleplek in Barcelona waar hij kans maakt op een skate trip naar Californië.

Lees hier meer info over Skate Arcade en meld je aan!

Level 4: Backside disaster

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL

11augAll DayRed Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL