JESSE VOERMAN ONDERWEG NAAR LONDON

Jesse Voerman gaat kneiter hard. Of hij gaat all-in op zijn skateboard of hij gaat all-in in de kroeg. Altijd een goede gast om in je crew te hebben als je op pad gaat, hij weet de stemming erin te brengen. Voor zijn opleiding moes hij in Engeland op stage en woont daar nu dus ook. Wij spraken hem net voordat hij zijn tassen pakte en over het kanaal stapte.

Naam op paspoort: Jesse Voerman

Geboorteplaats: Baarn

Woonplaats: Utrecht
Geboortedatum: 17 December 1993

Wat brengt jou naar Utrecht?

Ja, van alles eigenlijk. Vroeger kwam ik hier al vaak skaten en nu voor mijn studie. We wonen met een paar man in een anti-kraak huis, heel vet gewoon. Veel skaten, veel zuipen en party-en en een beetje aan school werken.

Welke school doe je dan?
Ik doe de lerarenopleiding Engels. Over twee jaar dan ben ik klaar en moet ik voor de klas gaan staan. Ik sta nu ook al voor de klas van het MBO Kanaleneiland en ik moet les geven aan jongens en meisjes die net zo oud zijn als ik.

En zij moeten jou geloven?
Ja man. Het gaat eigenlijk best goed. Je moet af en toe gewoon een geintje maken en zij weten ook wel dat ik niet het goede voorbeeld ben, maar ze luisteren wel.

We hoorden dat je weer sinds kort vrijgezel bent en dat je naar Londen gaat verhuizen?
Ik moet dus voor school in Engeland gaan wonen om daar 20 uur in de week te gaan werken. Nou ken ik een paar gasten en zo en ik dacht, ik ga gewoon vragen of ik bij Bay Sixty 6 kan gaan werken. Na een paar mailtjes heen en weer kon ik daar beginnen. Mijn andere klasgenoten hebben allemaal van die kut baantjes, schoonmaken of in de supermarkt. Ik ga lekker skaten.

Maar wat ga je daar precies dan doen? Moet je gaan lesgeven of zo?
Nee ik moet eigenlijk van alles doen. Ook een beetje schoon maken of vegen… I don’t know. Ik zie het wel als ik daar ben.

JesseFrontsideFlipBolletjeJesse Voerman – Frontside flip over het bolletje / Foto: Rob Rouleaux

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

01jun14:0021:00NK Junioren Skateboarden 2024€2000 prijzengeld

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL