#CONSPROJECT, BOUW EEN SKATEPARK IN AMSTERDAM!

CONS Project is een wereldwijd project waarin er op verschillende locaties een plek voor skateboarden, muziek en art wordt gecreëerd. Na onder andere Brooklyn, Lissabon en Los Angeles is nu Amsterdam aan de beurt. Vanaf volgende week start het project bij ”De Tanker” in Amsterdam-Noord en daarbij kan jij helpen. Doel is om binnen een week een magazine, korte film en DIY skatepark te creëren  in samenwerking met bekende filmers, fotografen, vormgevers, parkbouwers en andere creatieven . Meld je aan bij het project en leer de fijne kneepjes van andere park bouwers en skateboarders.

Info CONS Projectweek Amsterdam:
Data:
31 mei t/m 7 juni 2014
Locatie: De Tanker, Nieuwe Leeuwarderweg 15, Amsterdam Noord

Aanmelden projectweek:
Zie jij het zitten om te helpen bij dit project? Meld je aan werk samen met ervaren park bouwers, skateboarders en leer hun skills van obstakels bouwen, kunst, fotografie, film en het maken van magazine’s. Cons zorgt voor lunch en diner en dat jij kan werken met de beste tools.

Aanmelden kan via: consprojectams@very-special.nl of vraag het personeel bij Ben-G naar meer info!

Deelname is gratis maar VOL=VOL

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

15dec18:0023:00Skullcandy X Burnside X-Mas Miniramp Jam

16decAll DayNK Skateboarden Junioren 2023

30decAll DayOpen Belgian Championship