RED BULL SKATE ARCADE LEVEL 1 – NO COMPLY

Vanaf vorige week kon je je aanmelden voor Red Bull Skate Arcade, nu kun je kijken wat de eerste trick is die je moet volbrengen om kans te maken op de finaleplek in Barcelona. Iedere week komt er één nieuw level online waarna je de tijd krijgt je trick de leren, te filmen en te uploaden. Alléén als je alle tricks volbracht hebt maak je kans om te kunnen winnen en door te gaan naar de finale in Barcelona.

Ga hier naar de Skate Arcade website en doe mee!

Tot wanneer kun je je aanmelden?
Aanmelden kan in principe tot en met het einde van de wedstrijd (nog 8 weken). Máár, alleen weer je de nieuwste trick binnen een week upload maak je kans op de weekprijs en maak je kans op extra bonuspunten.

Bekijk ook:
Red Bull Skate Arcade – Win een trip naar Californië

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL

11augAll DayRed Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL