JELLE MAATMAN WINT LEVEL 1 RED BULL SKATE ARACDE

De eerste week van Red Bull Skate Arcade is alweer voorbij en het tweede level is geopend. In totaal heb je 8 weken de tijd om je trick te uploaden, maar voor de snelle deelnemers liggen er extra prijzen klaar. Het eerste level, de ”No Comply” is gewonnen door Jelle Maatman. De jury let bij de beoordeling op de uitvoering en niveau van de trick, en de creativiteit en originaliteit van de spot. 

Wil jij net als Jelle kans maken op één van de weekprijzen en automatisch mee strijden om de finaleplek in Barcelona?
Dat kan! Meld je dan snel aan en start aan je inhaalrace voor de weekprijzen. De Nederlandse overall winnaar wordt na de 8 level gekozen door de jury. Deze winnaar wint de finaleplek in Barcelona waar hij kans maakt op een skate trip naar Californië.

Lees hier meer info over Skate Arcade en meld je aan!

Level 2 ”FS 5-0” nu geopend:

Ga naar de Red Bull Skate Arcade Website

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

27jul14:0020:00Monster Tour – ROTTERDAM

11aug13:0020:00Red Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL