RACHID ADDOU VERTELT HET VERHAAL ACHTER DE BABABOYS

Wat doe je in het dagelijks leven?
Bijna elke dag ga ik naar school. Als ik dan vrij ben ga ik skaten of we gaan iets filmen. Ik ben een beetje aan het filmen met Erwin bij het Grafisch Lyceum. En ik ben ook aan het filmen met Markie voor Boombap, daar zijn wel al aardig mee op weg. We hebben geen strenge winter gehad, dus we konden gewoon lekker veel skaten. Verder heb ik ook veel gefilmd met Sami voor een nieuwe Bombaklats edit. Die gaan jullie binnenkort wel te zien krijgen. Ja, het is eigenlijk skaten, feesten en naar school gaan. Ik studeer nu communicatie aan de Hogeschool van Rotterdam. En zo af en toe werk ik ook nog wel eens bij het Burgerweeshuis in Deventer. Dat is een poppodium waar ze wel eens leuke feesten houden. ‘Bruisend’, het feest van Burnside is daar ook altijd.

Waar is Rachid over 5 jaar?
Pff.. Mischien ben ik dan nog wel hier (in het Babamansion). Ik hoop afgestudeerd te zijn en weten welke richting ik op wil. Nu weet ik dat nog niet. Ik hoop dat het dan zo gaat als het nu gaat, dat ik een blij persoon ben.

Heb je nog trips in de planning? We zagen de Rambo Crew in Barca langskomen via de social media. Jij was daar niet bij..
Nee, inderdaad. Ik moest naar school. Kijk, ik werk nu niet zoveel, dus ik heb ook niet veel geld te besteden. Misschien dat ik in de zomervakantie gewoon ga werken of misschien komt er ineens iets op de planning. Ik ben sowieso van plan een lang weekend ergens te gaan skaten. Gewoon met vrienden naar Duitsland, België of Frankrijk.

Shout out naar de Baba boys, Bombaklats en de Rambo crew!

rachid-addou-rotterdam-ss-fs-crookedRachid Addou – Switch crook / Foto: Rimmert Schoorlemmer

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL