OOIT VAN BRUNO ABSPOEL GEHOORD?

De naam Bruno Abspoel zal misschien niet bij iedereen meteen een belletje laten rinkelen, maar hij kan skaten als geen ander. Wij zagen Bruno vaak in de randstad tijdens wedstrijden en wist ons keer op keer te verbazen. Hij pakt rails en gaps alsof het niets is, wij vonden het tijd voor een dagje op de straat met Bruno.

Foto bovenaan: Bruno Abspoel – Fs heelflip / Foto: Rob Rouleaux

Naam op paspoort: Bruno Daniel Abspoel
Geboorteplaats: Utrecht
Woonplaats: Wageningen
Geboortedatum: 01 oktober 1997
Sponsors: 24/7 Skateshop, Waalhalla.

Hoe gaat het ermee?

Ja goed man. Hoe is het me jullie?

Met ons is alles goed. Wat heb je vandaag gedaan?
Ik ben vandaag naar school geweest en ik heb een beetje geskate in de pauze. Na school ben ik ook nog even wezen skaten.

Je woont in Wageningen, hoe is het om daar te skaten?
Ja, Wageningen is op zich best vet om te skaten. Voor zo’n kleine stad heb je toch behoorlijk wat kleine spots. De mensen hier vinden sommige dingen ook wat sneller een spot, een vier-stair wordt al gezien als een goede spot. Maar als je hier woont het is zeker leuk om te skaten, maar het is niet echt de moeite om er heen te gaan.. Oh ja, we hebben ook nog een klein skateparkje.

Als je niet in Wageningen aan het skaten bent, waar ben je dan op je board te vinden?
Ik ga vaak in Waalhalla skaten, daar ben ik bijna iedere donderdag. In het weekend ga ik vaak naar Apeldoorn om te skaten met de  Primo Kills crew, beetje skaten en filmen.

Dus binnenkort kunnen we een video-part verwachten?
Nee, ik heb flink wat blessures gehad waardoor ik een tijd bijna niet kon skaten. Nu gaat het weer oké en het weer wordt steeds beter, dus we gaan gewoon skaten en filmen. Ik zie wel wat er uit komt.

BrunoBsFlipHipBruno Abspoel – backside flip // Foto: Rob Rouleaux

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

06apr14:0023:00Belgie VS Nederland 2024