FOTO’S: CRUISE & BOOZE 2014

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Met nog een redelijke ‘buzz’ in ons hoofd van Beers, Flatspots en Ollies, vertrokken we afgelopen zaterdag naar Eindhoven. In Area 51 Skatepark was het tijd voor een goed portie ‘knoesten’. De bowl in Area was net als vorig jaar het speelterrein voor de Cruise & Booze wedstrijd. De deelnemers kwamen ook dit jaar niet alleen uit Nederland, wat er voor zorgde dat er keihard geskatet werd. In teams van twee werd er door middel van een Knock-Out systeem gestreden voor de cash, de prijzen, de eer en natuurlijk veel bier. Want, in Brabant weten ze wel wat zuipen is!

De uitslag:
1. Szymon Stachon & Maarten van den Bossche (BE)
2. Jake Snelling & Joe Howard (GB)
3. Nick Bax & Jeroen Sars (NL)

Flatspot Magazine