WIJ TROKKEN BART BUIKMAN HET PARK UIT!

Bart Buikman heeft zicht de laatste jaren flink in ‘the picture’ gezet door de ene na de andere contest te winnen. Met de skateparken van tegenwoordig die het mogelijk maken om elke dag te kunnen skaten is het niet gek dat het niveau steeds hoger wordt. De nieuwe generatie staat klaar om iedereen te laten zien wat ze kunnen. Wij vinden het tijd om Bart uit het skatepark te trekken om de straten van Amsterdam onveilig te maken.

Naam op paspoort: Bart Buikman
Geboorteplaats: Purmerend
Woonplaats: Edam
Geboortedatum: 19 mei 2000
Sponsors: Volcom, Ricta, Santa Cruz, Mob Griptape, Circa, Independent en Reprezent Skateshop.

Hoe ben je ooit begonnen met skateboarden en wat vind je er zo leuk aan?
Er kwam een klein skatepark in Edam en dat vond ik wel vet. Ik ben daar begonnen en het ging steeds beter. Eigenlijk vind ik er alles leuk aan, Vooral lol maken met m’n vrienden, reizen en nieuwe plekken ontdekken.

Je hebt tegenwoordig een behoorlijk lijst van sponsors, hoe ben je daaraan gekomen?
Door te skaten! En door dat we een ”Raw Talent”  in Skatepark Amsterdam opgenomen hadden. Ik heb gevraagd of ik dat filmpje naar merken mocht sturen als een soort van sponsor-me video. Skatepark Amsterdam heeft me toen geholpen, want ik wist helemaal niet waar ik dat heen moest sturen. Zij hebben me toen ook verteld dat ik eerst goed moest nadenken over welke merken ik vet vind, vervolgens heb ik die merken een mailtje gestuurd.

BartBuikmanBsFlipBank01Bart Buikman – Backside Flip / Foto: Rob Rouleaux

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

X