VIDEO: DOMINIQUE VAN DEN OORD IN SKATEPARK AMSTERDAM

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dominique van den Oord heeft de laatste jaren veel last gehad van diverse knie blessures. Gelukkig gaat het de laatste tijd weer beter. Hij woont tegenwoordig in Amsterdam en is dus ook nu wat vaker in Skatepark Amsterdam te vinden. Want ja, het weer zit de laatste tijd niet heel erg mee om lekker buiten te knallen. We spraken met Domo over het filmen van een Minute Man en hij zei meteen: let’s go! Zo gezegd, zo gedaan.

LATEST POSTS

Video: IZZYBANANI

We zijn altijd super hyped wanneer we vette content toegezonden krijgen. Deze week kregen we deze full length VX video vanuit Maastricht toegezonden. Een video vol riders uit Nederland, Duitsland

Read More »
Flatspot Magazine