FOTO: DAAN VAN DER LINDEN – WALLRIDE

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tijdens een korte trip naar Düsseldorf met een aantal Nederlandse knallers ging Daan balls-out. Elke spot pakte hij hard aan. Onze Duitse spotguide (tevens goede fotograaf) Willi Nothers is dan ook helemaal onder de indruk van deze kleine ripper. Deze spot had Willi twee dagen voordat we aankwamen gevonden met de gedachte dat niemand deze spot kon skaten. Daan pakte hem meteen aan met deze wallride … Met gemak natuurlijk..!

LATEST POSTS

Video: IZZYBANANI

We zijn altijd super hyped wanneer we vette content toegezonden krijgen. Deze week kregen we deze full length VX video vanuit Maastricht toegezonden. Een video vol riders uit Nederland, Duitsland

Read More »
Flatspot Magazine