FOTO’S: VANS WARPED TOUR EINDHOVEN 2013

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Vans Warped Tour stopte afgelopen zondag weer in Eindhoven. Een twintigtal hardcore bands stonden verdeeld over drie podia, Plywood Construtions had zijn prachtige miniramp neergezet en er kon naar hartenlust weer flink band merchandise worden ingeslagen. Wij kwamen vooral om de miniramp sessie vast te leggen en gezellig biertjes weg te tikken.

Nick Bax, Ross McGouran, Kris Ville en nieuw Nederlands kampioen Daan van der Linden werden ‘ingevlogen’ om (samen met ook nog wat BMX-ers, ook al kwamen we daar niet voor) er een leuke show van te maken. In Eindhoven rijdt meer talent rond, dus gedurende de dag kwamen Sjoerd Visser en  Jonathan Thijs uit België ook langs om er een paar trucs uit te gooien.

Na een hele dag hardcore bands te hebben gehoord (en de oordoppen verloren te zijn) waren we dan ook blij dat toen het bijna voorbij was, het brandalarm afging en iedereen de hal snel moest verlaten. Apart dat het feest in de hal ernaast nog lekker door ging.. Wel een goede manier om snel aan het opruimen te kunnen beginnen.

Johnny Dertien was natuurlijk ook aanwezig en maakte weer een nieuwe Whatsup… euh iBoardcast!

Meer events:
Foto’s en de uitslag van de Vans Downtown Showdown

LATEST POSTS

Video: IZZYBANANI

We zijn altijd super hyped wanneer we vette content toegezonden krijgen. Deze week kregen we deze full length VX video vanuit Maastricht toegezonden. Een video vol riders uit Nederland, Duitsland

Read More »
Flatspot Magazine