FOTO’S: FARIES PRINS OVER WERKEN IN EEN CALLCENTRE

Samen met Rachid Addou had hij een part in de Bombaklats skatevideo. Faries weet ons vaak te verbazen met z’n truken. Het middelpunt van de aandacht is hij meestal niet, maar laten we daar met eerste Check Out snel verandering in brengen.

Naam op paspoort: Faries Prins
Geboorteplaats: Den Haag
Woonplaats: Den Haag
Geboortedatum: 20 juli, 1989
Sponsors: Dreams, Lakai (shop flow) en Skateland

Hé Faries, hoe is het? Wat houdt jou tegenwoordig bezig?
Ja, het gaat goed. Een paar dagen geleden was ik met Sieb (Sebastiaan Vijverberg) een cruiserfilmpje aan het maken. Hij heeft binnenkort in Den Haag een cruiser DIY dag, maar die video moet nog uit komen.. Verder druk met school man! En een beetje voor de lol skaten natuurlijk.

We hoorden dat je half Marokkaans bent. Wat is jouw meest Marokkaanse eigenschap?
Altijd te laat… Ja, ik ben wel vaak te laat. Dat is wel typisch Marokkaans.

Oh, trouwens.. We hoorden ook iets over een paspoort en Malaga. Kan je daar iets meer over vertellen?
Jaaa! Dat was een mooi verhaal ook. Het was de laatste avond op de vakantie met Dreams in Malaga, toen gingen we met z’n allen zuipen. Het was heel gezellig, dat hadden we de hele week ook al gedaan. Toen had iedereen een paar uur geslapen volgens mij.. voordat we van het hostel naar het vliegveld gingen met de taxi. Op het vliegveld gingen we voor het inchecken van de bagage buiten nog even een peukie roken. Komt ineens de taxichauffeur weer naar ons toe, dat ik m’n paspoort was vergeten! Dat ‘ie uit m’n zak was gevallen in de taxi.. Toen had ik echt zo veel geluk en was ik facking blij. Anders kon ik gewoon niet met m’n vliegtuig. Het was echt bizar! Ik schrok me echt de tering!

Verder werk je toch ook bij een callcenter of niet?
Ja, ik werk bij een internet/telefoonaanbieder in een callcenter, afdeling verkoop. Dat doe ik nu al vier jaar als bijbaantje.

Dan heb je daar ook vast wel het één en ander meegemaakt..
Haha, ja. Dat is echt bizar. Ik kan bij iedereen die belt in de rekeningen kijken. En er was een gast, die belde naar me op.. en die zei: ‘Er staat een blokkering op m’n telefoon en die wil ik er af laten zetten, want ik heb m’n factuur betaald.’ Dus ik kijk een beetje rond.. Had ‘ie al twee maanden achter elkaar een factuur hoger dan €4000,-. Ik dacht WTF! VIERDUIZEND EURO! Dus ik zo kijken naar z’n facturen.. schijnt hij gewoon echt sekslijnen gebeld te hebben, en had hij rekeningen van €4000,- die hij gewoon netjes had betaald. En wilde hij de blokkering er af laten halen om nog meer te gaan bellen.

Hij had wel netjes betaald dus..
Ja, dus hij wist waar hij mee bezig was. Ja, dat is echt ziek.. Ik hoorde hem ook zo aan te telefoon. Was ‘ie echt een beetje aan het hijgen. Ik voelde me zo vies na dat telefoontje. Echt niet normaal!

Faries, bedankt voor de verhalen en jouw tijd. Tot snel!

Faries Prins, MalagaFaries Prins – Party / Foto: Rimmert Schoorlemmer

Flatspot Magazine