Dit weekend: Halfpipe Horror @ WSC Skatepark Den Bosch

Dit weekend staat de tweede stop van de Dutch Open Park Series op het programma. Na het NK Miniramp is het nu tijd voor Halfpipe Horror. Een internationale Vert wedstrijd de Vert in het WSC Skatepark waarbij de hoogst geplaatste Nederlander de titel Nederland Kampioen in de wacht sleept. Check hier alle info en zorg dat je hem niet mist!

18 + 19 Oktober – Halfpipe Horror – World Skate Center – Den Bosch
Het evenement vindt plaats in dé culturele hotspot van Den Bosch, Kop van ’t Zand. Het evenement draagt bij aan en is hét voorbeeld van Urban Sports & Culture, topsport en innovatie in een gebied wat zich ontwikkeld. World Skate Center is ook het skatepark waar top skateboarders trainen voor de Olympische Spelen en vele andere internationale wedstrijden. Halfpipe Horror wordt alweer voor de 4e keer georganiseerd door World Skate Center en het wordt elk jaar steeds doller!

Side events:
– Workshops voor jonge atleten in aanloop naar en tijdens de wedstrijden
– Urban Sport Performance Center aanwezig met fysiotherapeuten en adviseurs
– Exposities en live performances van verschillende skateboard kunstenaars
– Muzikale afsluiter met artiesten uit de skateboardcultuur

De wedstrijden starten om 13:00 en inschrijven kan op de dag zelf vanaf 11:00 tot 13:00. Het inschrijfgeld is 20 euro. Voor elke wedstrijd is een trainingsdag, één dag voor de wedstrijddag.
Meer info: 
www.dutchopenparkseries.com!

Aftermovie Halfpipe Horror 2018

Web:
Skateboardbond.nl

Flatspot Magazine
X