24 Augustus: Volcom Garden @ Pier 15 Skatepark

Na groots succes tijdens het eerste ”Volcom Garden” event in Austin Texis brengt Volcom dit unieke concept naar Europa. Een mini festival-tour van Nederland naar Frankrijk via Duitsland, met alles erop en eraan wat je bij Volcom zal verwachten. Goede muziek, Art, goed eten en drinken en natuurlijk een heel dik skateboard event!

”The Volcom Garden dient als de belichaming van Volcom’s mantra “True To This”, door de lokale scene te voorzien van een gratis creatieve hub. Hier ligt de nadruk op zowel regionale als internationale makers, muzikanten, kunstenaars, artiesten en iedereen die een uitlaatklep nodig heeft voor zijn passie.

Met drie festival-dagen in Europa verspreid Volcom haar Garden vibes in Breda, Berlijn en Bordeaux met ééndaagse events op toffe locaties.

In iedere stad staan live bands en exposities op het programma, in een mix van lokale en internationale artiesten die aansluiten bij de wereld van Volcom. Daarnaast is er ook een records & art vlooienmarkt, wordt er geskate in de bowl en zijn er DJ’s.

In de expositie zijn op alle locaties werken te zien van Mike GiantElzo DurtJelle KeppensFreak CityHugo Zorro en Sinpiggyhead. Werk van lokale kunstenaars is te zien en te koop op de markt.

Live Music Line-Up:
King Khan LTD
Mozes And The Firstborn
Leopard Ale, Pizza Knife
Donna Blue
Niko

Info Volcom Garden Breda 2019:
Datum: Zaterdag 24 Augustus
Locatie: Veilingkade 12, 4815 HC Breda, Nederland
Tijd: 14:00 – 23:00
Kosten: GRATIS

Web:
Volcom
Pier 15 Skatepark

Flatspot Magazine
X