Foto’s: Replica Oude Ladybird Bowl

Wie zich nog het oude Ladybird skatepark kan herinneren weet waarschijnlijk ook nog wel hoe leuk de bowl was die zij daarbinnen hadden. Blijkbaar was deze zo’n groot gemis in het nieuwe park dat de gemeente Tilburg in samenwerking met Skateon een heuse replica heeft gebouwd in stadspark ‘Spoorpark’. Naast de bowl is er in het park ook nog een Pumptrack, verschillende curbs en nog veel meer gekkigheid wat bij elkaar het nieuwe Urban Sports Area van Tilburg moet zijn. Op vrijdag 21 juni zal de bowl feestelijk geopend worden met een bowljam, bbq en natuurlijk een hoop gezelligheid.

Info Opening Replica Ladybird Bowl:
Datum: Vrijdag 21 juni 2019
Tijd: 17:30
Locatie: Spoorpark Tilburg, Sint Ceciliastraat 1, Tilburg

De initiatiefnemers achter dit project zijn:
Concept is bedacht en ontworpen door Rens Verbruggen en Loïs de Jong, in goed overleg met Damiaan Winkelman (Skateon), Hans van Dorssen (Ladybird), Tim Smit en de landschapsarchitecten Esther Kruit en Jacqueline Moor.

Foto’s door:
Bart van Dijk
Roos Pierson

Flatspot Magazine
X