4K Video: Go Skateboarding Day in Dordrecht

Tegenwoordig beschikken de meeste steden in Nederland wel over een fatsoenlijk skatepark… Hoewel Arnhem verwend is met de grote hoeveelheden street spots, loopt de stad nog steeds zo’n 20 jaar achter wat betreft aangelegde, en daarvoor bedoelde skateboard voorzieningen. Stichting ”Skate4Coen” zet zich al een lange tijd hard in voor een volwaardig skatepark in de Gelderse hoofdstad. Er is goede hoop op een park in het komende jaar in Arnhem, en aangezien de locatie die de stad op het oog heeft lijkt op die van Dordrecht besloot een groep locals een kijkje te nemen bij dit park. Geniet van de footage!

Bekijk ook: Skatepark Arnhem Design

Film/edit:
Matthijs Tuenter

Riders:
Joris Weeting
Maarten Weeting
Hendrik Gores
Yannick Wijgman
Huub Slinger
Daan Muller
Roy Stevens
Jelle van Houten
Matthijs Tuenter
Joey Lefevre
Sven van Kempen

Bekijk ook:
Video: Skate for Coen
Video: Coen de Bruijn in Loving Memory

Flatspot Magazine
X