Video: Skatestore ‘Layers’

Winter of niet het Skatestore team gaat gewoon door met het filmen van harde tricks in de straten van Rotterdam en Den Haag. Naast de teamleden Shajen Willems, Pascal Moelaert, Wouter de Jong, Robbin de Wit, Lex van der Does en Sebastiaan Vijverberg komen ook nog Rob Maatman, Magic van Heeswijk en Martijn van Hemmen nog even in beeld met wat mooie knallers. Zoals wij van hem gewend zijn heeft Marc Bolhuis er weer een heerlijke video van gemaakt. 

Rijders:
Shajen Willems
Pascal Moelaert
Wouter de Jong
Robbin de Wit
Lex van der Does
Sebastiaan Vijverberg
Rob Maatman
Magic van Heeswijk
Martijn van Hemmen

Gefilmd door:
Marc Bolhuis
Martijn van Hemmen
Pascal Moelaert

Edit
Marc Bolhuis

Foto’s
Martijn van Velden
Thomas Wieringa

Wouter de Jong met een dikke fs 180 | Foto: Martijn van Velden

Flatspot Magazine
X