Ziggy Schaap over zijn nieuwste video project ”No Service”

Je kunt jezelf in de winter natuurlijk beperken tot een van de velen indoor skateparken die Nederland rijk is, maar natuurlijk zijn er ook genoeg on-ontdekte overdekte spots te vinden. Zo kwam Ziggy Schaap op het idee voor een video project geheel gefilmd in parkeergarages. De video gaat volgende week in premiere tijdens de Nederlandse Mid 90’s in het Cinerama Filmtheater in Rotterdam. Lees hieronder wat meer over Ziggy’s project!

Skaters in deze video:
Justin Wagener
Rob Maatman
Bastiaan van Zadelhoff
Robbin de Wit
Pascal Moelaert
Jeremy van der Eijk
Max Kozlo

15 Februari, voorafgaand aan Mid 90’s gaat de video van je nieuwe project ‘’’No Service’’ in premiere in Rotterdam. Kun je ons wat meer vertellen over het idee achter de video?
De wintermaanden zijn voor iedereen maar vooral voor skateboarders deprimerend. Je bent aangewezen op de daarvoor gebouwde trainingscentra waar sponsors, coaches en je digitale vrienden met telefoon gefilmde, eindeloze trick-combinaties op alsmaar dezelfde obstakels van je verwachten.
Deze clips ben je meestal snel vergeten en ik vind dat de gasten iets verdienen wat hopelijk iets langer blijft hangen.
De naam No Service is een bedenksel van Justin, die de afgelopen maanden met moeite uit de instagramvortex moest blijven

Bij welke parkeergarages zijn jullie allemaal geweest, en hoe weet je dat er in elke garage spots zitten?
In totaal zijn we in zo’n 20 garages geweest, bij sommige zoals in Antwerpen en Amsterdam wisten we van tevoren dat er spots in zouden zitten maar de meeste garages hebben we willekeurig gevonden. Natuurlijk heb je ook niet echt veel nodig, een stoeprand is ook een spot.

In welke parkeergarages hadden jullie wel service?
Parkeergarages bieden helaas weinig service op een beetje warmte na.

Wat is de beste parkeergarage in Nederland om te skaten?Het gaat niet altijd om de beste, maar vooral om degene waar je het meeste lol kan beleven of de beste herinneringen aan hebt en dat is voor iedereen anders.

Hoe kunnen mensen aanwezig zijn bij de premiere?
Door een kaartje te kopen. De video draait op 15 februari in het vooprogramma van Mid 90’s in Rotterdam
(koop hier je kaartje)

Flatspot Magazine
X