Video & Foto: Frame It – Justin Wagener Wallie

Justin Wagener legt een aardige obstacle run af voor hij deze wallie wist te maken voor zijn Houtmood part. Hoe je zoiets filmt, laat de meest productieve filmer/fotograaf van het moment ‘Ziggy Schaap’ je even zien. De second angle is gefilmd door niemand minder dan Pascal Moelaert.

Rider: Justin Wagener
Fotograaf: 
Ziggy Schaap
Video:
Ziggy Schaap & Pascal Moelaert
Locatie: 
Rotterdam

Heb jij ook een sicke street foto met de daarbij behorende videoclip die jij graag terug zou willen zien in ‘Frame it’, stuur ons een email op editor@flatspot.nl en misschien staat die binnenkort wel hier online.

Bekijk ook:
Video & foto: Frame It – Douwe Macare fs flip
Video & foto: Frame It – Patrick Reins fs nosegrind 180
Video & foto: Frame It – Jesse Voerman fs 180 fakie 50-50 


Justin Wagener – bs wallie | Foto: Ziggy Schaap

Flatspot Magazine
X