Event: Mid90’s NL Premiere + Party

Op 15 februari hosten Skatepark Noord, FC Hyena en Splendid Film de officiële Nederlandse premiere van Mid90’s. Geregisseerd en geschreven door Jonah Hill (bekend van Wolf of Wall Street, Superbad, 22 Jump Street). Na de premiere zal er nog een skate sessie en party plaatsvinden in Skatepark Noord.

Mid90’s
Een film die zich centreert rond het leven van de 13 jarige Stevie die opgroeit in LA in de jaren 90. Een alleenstaande moeder die veel weg is, een agressieve broer die nauwelijks naar hem omkijkt en op school lukt het ook niet echt. Tot hij een groep skateboarders ontmoet en hij er alles aan doet om daar bij te horen. Onderweg leert hij een hoop harde maar belangrijke levenslessen.

Mid90’s Premiere + Party
Datum:
vrijdag 15 februari 2019
Tijd:
20:15 – Inloop
21:00 – Start film
22:30 – Afterparty Noord Skatepark
Locatie: Skatepark Noord, Aambeeldstraat 12, 1021KB Amsterdam
Tickets: Hier verkrijgbaar
web
www.fchyena.nl
www.gonoord.com

Flatspot Magazine
X