Support Yannick Wijgman in zijn ”7 Faces” Project

Anno 2018 is skateboarden overal ter wereld al wel een bekend fenomeen en brengt het mensen en gemeenschappen samen. Wereldwijd zijn skaters bezig met projecten als Skateistan, Concrete Jungle, SkatePal, 7Hills en noem ze maar op. Yannick Wijgman heeft vrijwillig les gegegeven bij SkatePal, een organisatie die zich inzet voor skateboarden in Palestina. Zij bouwden hier twee skateparken, geven lessen en brengen vooral mensen samen.
De naam Yannick Wijgman kun je kennen van diverse video projecten in de afgelopen 10 jaar, en is nu bezig met zijn ”7FACES” project in het 7Hills skatepark van Jordanië, en kan daarbij jou hulp goed gebruiken!

7 Faces:
In dit videoportret zoomt Yannick in op de levens van deze kinderen in de conflict gebieden. “Waarom laat ik niet het meest simpele en pure zien wat me er in de eerste plaats naar toe trekt?”. De vreugde op de gezichten van de kids, hun gelijkheid en dat wat hun leven de positieve richting in stuurt, skateboarden.

Hoe kun jij dit project steunen:
Om het project mogelijk te maken is Yannick opzoek naar financiële middelen om zijn project mogelijk te maken. Je kunt donaties doen vanaf €5 tot €450 en daarvoor krijg je verschillende tegenprestaties terug. Check alle info op de pagina van Cinecrowd

Web:
7 Faces crowdfund page

Flatspot Magazine
X