Foto’s & Video: Burnside BOK 2018

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de jaarlijkse en inmiddels legendarische BOK (Burnside Open Kampioenschappen) De contest was verdeeld onder twee categoriën ‘tot en met 16 jaar’ en ‘alle leeftijden’. Jay de Keijzer wist met een grote hoeveelheid hammers zich naar de eerste plaats te skate bij de tot en met 16 jaar contest. Tijdens de finale van de tweede contest ging zoals gewoonlijk het dak er weer vanaf met genoeg gestoorde tricks. Toch wist Lars de Weerd daar ver bovenuit te stijgen met een aantal dikke airs en rail tricks.

Video: Tim Koster
Foto’s: Ruud Garst

Rijders:
Lars de Weerd
Jay de Keijzer
Ewoud Breukink
Bert Roeterdink
Bert Wilmink
Teun Janssen
Jelle Maatman
Konrad Unver
Luca Hendriks
Luca Dijkstra
Wisse de Weerd

Flatspot Magazine
X