Uitslag & Foto’s: Vans Shop Riot 2018 (BE)

Terwijl wij zelf in Canada zaten voor de Dime Glory Challenge ging het in Belgie los tijdens de Vans Shop Riot. Na een lange dag in Rampaffairz met een zeer hoog niveau skateboarden ging Skateboutique SBQ er opnieuw met de eerste prijs vandoor. Jonathan Vlerick, Simon Deprez en Trevor Cappon zullen het daarom opnieuw opnemen voor België in de Europese finale later dit jaar! Check de uitslag van de finale hieronder en stay tuned voor de video!

Uitslag Vans Shop Riot 2018 België: 
1. SKATEBOUTIQUE – Jonathan Vlerick, Trevor Capon en Simon Deprez
2. No Comply Skateshop – Ziggy Govaerts, Mathijs Stevens en Jarne Biesmans
3. Woodzboardshop – Jukes Bluekens, Karel Janssens en Jacob Janssens

Best Trick:
Simon Deprez – Hardflip frontboard to fakie

Foto’s: Joselito Verschaeve

Flatspot Magazine
X