Gezocht: Rotterdamse Skateboard Historie

Via onze Instagram heb je misschien al iets voorbij zien komen over ”Creating Lines” Een een evenement dat de veranderingen in de Nederlandse skateboardcultuur belicht. Naast debatten en de première van een door Creating Lines geproduceerde skatevideo, vindt er ook een expositie plaats over de geschiedenis van skateboarden in Rotterdam, en jíj kan daarbij helpen? Heb jij vette foto’s, video’s of een cool verhaal uit de Rotterdamse skate scene, laat het dan snel weten!

Lees hier alle info over Creating Lines

Expositie:
De expositie wordt opgezet met behulp van de locatie laters. Hiervoor zijn ze hard opzoek naar vette content en de daarbij horende achterliggende verhalen. Van de eerste jaren skateboarden tot aan nu. Denk hierbij aan oude foto’s, videos, krantenartikelen, magazines, kleding, decks, stickers, posters, flyers, et cetera. Kortom, alles wat onderdeel is geweest van de Rotterdamse skateboard geschiedenis.

Stuur jou bijdrage in:
Wij hopen dat iedereen die iets van bovenstaande heeft liggen en dit beschikbaar wilt stellen contact met ons op neemt, of de upload tool op onze website gebruikt om materiaal in te sturen. Content kan t/m eind augustus worden ingezonden via deze website: www.creatinglines.nu

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL