Foto’s: Slam Fest 2018 (BE)

Afgelopen weekend trokken we totaal onverwachts naar België voor Slam Fest 2018. Een event in een speciaal gebouwd skatepark in een dikke hal in Gent. Wij besloten er een kijkje te nemen. We zagen een hele boel nieuwe vooral Belgische gezichten en er werd dik geskate. Uiteindelijk ging Nick Steenbeke er volledig terecht met de eerste prijs van door. Als extraatje was er aan het einde van de dag een HUF demo met onder andere Austyn Gilette. Check de foto’s voor een impressie van de dag. 

Uitslag Slam Fest 2018 PRO:
1. Nick Steenbeke
2. Simon Deprez
3. Douwe Macare
4. Bart Buikman
5. Jonathan Vlerick

Foto’s:
Mathijs Tromp

4. Bart Buikman, 3. Douwe Macare, 1. Nick Steenbeke, 2. Simon Deprez, 5. Jonathan Vlerick

Sewa Kroetkov – Frontside Kickflip

Overview van skatepark

Douwe Macare – Frontside Crooked

Jonathan Vlerick – Melon to fakie

Bart Buikman – Frontside Feeble

Kevin Tshala – Switch Bs Tail

kids

Flatspot Magazine
X