7 Augustus: Copenhagen Open Goes Amsterdam!

De geruchten hingen al een tijdje in de lucht… Naast dat het hele circus van Copenhagen Open dit jaar verhuist naar Berlijn maken ze aanstaande dinsdag een extra stop in Amsterdam. De dag staat volgepland met veel skateboarden, bier en gezelligheid. Overdag zal de binnenstad van Amsterdam overspoeld zijn met pro’s als Jamie Foy, Mason Silva, Sean Malto, Luan Oliveira, Eric Koston en noem ze allemaal maar op. ‘s avonds gaat het los in de bowl bij het Marnix plantsoen en de avond wordt afgesloten bij skatepark NOORD met een dikke deathrace en afterparty. Check hieronder het schema voor aanstaande dinsdag!

Info CPH-AMS:
Datum: Dinsdag 7 Augustus
Locatie:
Amsterdam

Tijdschema:
13:00 – 16:00 – Verzamelen bij Heineken Experience. Skatesessie bij parkje tegenover te brouwerij (extra obstakels)
17:00 – 20:00 – Marnix Bowl Sessie
20:00 – Late – Skatepark NOORD sessie & party (deathrace en meer gekkigheid)

Web:
NOORD
Copenhagen Open

Flatspot Magazine
X