Video: Skate For Coen!

We kunnen het nog steeds amper geloven… Ongeveer een maand geleden is onze goede vriend en Nederlandse skate goeroe Coen de Bruijn plotseling overleden aan een acute hersenbloeding. Net na het trieste nieuws onder vrienden van Coen bekend was besloten ze een skate sessie te organiseren. Een sessie voor iedereen die Coen kende in het skatepark in de stad waar hij opgroeide als skateboarder. Een sessie van Coen het meest van hield.., vrienden, skaten en natuurlijk een heerlijk witbiertje. Ook tijdens zijn uitvaart werd skateboarden niet vergeten, zelfs op de locatie van de uitvaart een skatepark aanwezig. Matthijs Tuenter maakte er deze mooie video van. We gaan je missen maat!

Riders:
Robbin Oost
Rob Maatman
Jelle Maatman
Jaap van Marle
Maarten Weeting
Lars de Weerd
Luca Hendriks
Ewoud Breukink
Andor van den Boom
Douwe Macare
Tobias Steenbergen
Menno Becht
Niels Geltink
Bob Zevenbergen
Gijs Zevenbergen
Job Willemsen

Film:
Matthijs Tuenter

Edit:
Matthijs Tuenter & Huub Slinger

Animation:
Huub Slinger

Foto:
Ruud Garst

Flatspot Magazine
X