Go Skateboarding Day: Win dikke prijzen met de Bones City Challenge

Donderdag 21 Juni is het ”Go Skateboarding Day”. Deze dag staat wereldwijd in het teken van skateboarden, zo ook in Nederland. Hardcore Supplies organiseert deze dag de de Bones City Challenge. Je kunt hieraan gratis deelnemen in verschillende steden in Nederland. De bedoeling is dat je je als team van 2-4 personen aanmeldt bij een van de deelnemende skateshops (kan vanaf nu). Hier krijg je 6 (goed uitvoerbare) opdrachten die je dient te posten op je instagram. Per stad wint één team dikke prijzen van Bones. Daarnaast is er één team die een dik prijzenpakket wint van Powell Peralta voor de best ”overall recap van de dag”.

Deelnemende skateshops:
Sparky – Zwolle
Fier – Dordrecht
Independent Outlet – Amsterdam
Kingdom – Tilburg
24/7 – Nijmegen
Skatestore – Rotterdam
Skatestore – Den Haag
Skatestore – Groningen
Skatestore – Utrecht

Bekijk hier de speciale Facebook event page

Web:
Hardcore-Supplies
Bones Wheels
Powell Peralta

Flatspot Magazine - Skateboarden in Nederland
X