Video: Street League London Warmup

Dit weekend zijn we bij Street League in Londen. Vandaag warmde de rijders zich op voor de wedstrijd van morgen. Voor het eerst dit jaar is er zowel een Men als Girl contest bij de Street League Pro Open. Naast rijders als Leticia Bufoni en Lacey Baker is ook Candy Jacobs van de partij. Beide wedstrijden zijn online te volgen via de live stream van ETN. Op zaterdag zijn de vrouwen aan de beurt, op zondag de mannen. Volg onze instagram voor live updates, of kijk onze dagelijkse Out Of Focus afleveringen van deze wedstrijd. 

Film / Edit:
Tim Koster

Rijders:
Ishod Wair
Leticia Bufoni
Jamy Foy
Candy Jacobs
Felipe Gustavo
Carlos Rebeiro
Jagger Eaton
Micky Papa
Diego Navara
Chase Webb
Vincent Milou
Tommy Finn
Ivan Monteiro

Bekijk ook:
Video: Out Of Focus – Street League Skateboarding Barcelona 2017

Flatspot Magazine
X