Rambo Crew’s ”Worst Skatepark” is gevonden

De afgelopen twee weken zijn we samen met de Rambo Crew opzoek geweest naar het slechtste skatepark van de Benelux. We kregen aardig wat reacties op onze oproep, maar er kan er maar één de eerste zijn. Vanavond al zullen we het eerste park bezoeken voor een goede shred sessie, BBQ en veel gekkigheid. Check hieronder alvast wat foto’s van het park in Warnsveld en warm je op voor de video!

Waarom Skatepark Warnsveld:
Het skatepark in Warnsveld is gekozen omdat het in onze ogen het meest bizarre ingezonden skatepark is. Hoewel het park van beton gebouwd is hebben de bouwers kennelijk totaal nergens over nagedacht en simpelweg iets gebouwd. Hoe epic is die quarter met handrail eraf en die bump to bump met handrail?! Stay tuned!

Locatie Skatepark:
Lage Weide, Warnsveld

Bekijk ook:
Gezocht: Slechtste skatepark van de Benelux

Flatspot Magazine - Skateboarden in Nederland
X