+ Giveaway

Out Of Focus: Street League Pro Open London MEN

Het afgelopen weekend waren we bij de eerste Street League Skateboarding stop van het jaar. De Europese stop heeft zich dit jaar verplaatst van Barcelona naar Londen en was vetter dan ooit. Het hele weekend zat het Copperbox stadion overvol en zagen we de dikste tricks van de grootste super pro’s als Shane ‘O Neill, Tiago Lemos, Sean Malto, Ishod Wair, Zion Wright en nog veel meer. Check de de nieuwste Out Of Focus video en volg Woody op de SLS finaledag!

Uitslag SLS Pro Open London 2018:
1. Yuto Horigome
2. Vincent Miou
3. Kelvin Hoefler
4. Tiago Lemos
5. Trent McClung
6. Ivan Monteiro
7. Gustavo Ribeiro
8. Felipe Gustavo

Giveaway:
Om deel te nemen aan onze Give Away dien je je comment achter te laten in de YouTube Comment box!

Flatspot Magazine
X